Criva este un areal restrâns, o emblemă locală a terenurilor cu vocaţie pentru cultura viţei de vie; o prefaţă pentru vinurile fructuoase, catifelate şi expresive.
Fabricat din struguri Tempranillo alb 100%, o mutație naturală a Tempranillo roșu tradițional
Cuvee Amaury 2016 este produs din struguri culesi manual, finalul fermentatiei alcoolice avand loc in baricuri din stejar francez de 1 si 2 ani. A urmat maturarea pe drojdie si pastrarea in baric, in total cca 5 luni, dupa care s-a trecut la asamblarea finala a vinurilor astfel invechite.
Este un vin prietenos, proaspăt și ușor dulceag, intens parfumat și aromat (cu accente savuroase mieroase, de caise răscoapte, ananas, mango și pepene galben/ Honeydew). Aciditatea este placută, bine integrată, are o textură delicat untoasă și un gust remanent după înghițire, lung, cu note de miere de tei.
Este un vin alb sec, de culoare galben pai, aromat cu note dulci de fructe galbene.
Din 1923, la Chablis, în Burgundia, grija meticuloasă a viticultorilor care lucrează împreună sub numele "La Chablisienne", a dat naștere unor vinuri a căror măiestrie este amplificată de trecerea timpului.De culoare auriu-pal, limpede și strălucitor. Buchetul se deschide cu arome proaspete de fructe albe, ușor vanilate. După aerare, o notă minerală...
1000 de Chipuri Cupaj Alb este un vin alb sec, cu o culoare galben-aurie, ce dezvaluie arome delicate de soc, fructe albe coapte si subtile nuante florale.Acest vin se potriveste perfect alaturi de preparate cu carne alba, peste, fructe de mare sau sos alb, oferind o armonie culinara remarcabila. De asemenea, poate fi savurat in compania branzeturilor...
Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C.. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar provenite din Krasnodar timp de 4 luni cu ajutorul tehnicii de batonage.