Trecciano - Daniello View larger

Trecciano - Daniello

lei 129.00 tax incl.

Struguri culeși manual; fermentare cu drojdii selecționate timp de 15 zile la temperatură controlată 26-28°; macerarea mustului pe pielita se face ulterior timp de 10 zile, pentru optimizarea extracției.
Maturare în barrique pe o perioada de 18 luni.
Învechire în sticlă cel putin 6 luni.

Adauga in lista de dorinte

Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc

TaraItalia
ProducatorTenuta di Trecciano
RegiuneToscana
Volum750ml
Culoarerosu
Soi strugureCabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah
Continut zaharuriSec
Volum Alcoolic14,5

Scrie o recenzie

Trecciano - Daniello

Trecciano - Daniello

Struguri culeși manual; fermentare cu drojdii selecționate timp de 15 zile la temperatură controlată 26-28°; macerarea mustului pe pielita se face ulterior timp de 10 zile, pentru optimizarea extracției.
Maturare în barrique pe o perioada de 18 luni.
Învechire în sticlă cel putin 6 luni.

30 alte produse din aceeași categorie: