Ron Botran Solera 18Y View larger

Ron Botran Solera 18Y

lei 224.00 tax incl.

Istoria romurilor învechite în Guatemala este puternic legată de numele Botrán, una dintre familiile fondatoare ale Industrias Licoreras de Guatemala.
La mijlocul secolului XX, cinci frați ai familiei Botrán din Burgos, Spania, s-au stabilit în Guatemala. De-a lungul timpului, această familie a reușit să perfecționeze arta producției de rom prin combinarea vechilor tradiții europene - precum sistemul de maturare Solera -, cu utilizarea resurselor locale.

Ron Botran Solera 18 este maturat prin metoda Solera la 2.400 de metri deasupra nivelului mării, în butoaie de stejar alb american noi și carbonizate, folosite anterior la maturarea whisky-ului american și a vinurilor sherry vechi și în final sunt plasate în butoaie de vin porto.

Adauga in lista de dorinte

Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc

TaraGuatemala
ProducatorBotran
Volum0.7 L
Volum Alcoolic40%
Aspect gustativ Note elegante de fructe caramelizate, condimente precum cuișoare, nucșoară și piper; cacao prăjită și fructe citrice delicate. Post-gust lung, mătăsos.
Aspect olfactivexpresivitate plăcută, elegantă, distinsă. Note inițial bogate în lemn, cacao prăjită, arome de vanilie și caramel. Când romul evoluează în pahar, apar arome de fructe uscate, merișoare, condimente parfumate, coajă de portocale și note de citrice.
Aspect vizualbrun-roșcat (mahon) profund, cu inserții luminoase aurii

Scrie o recenzie

Ron Botran Solera 18Y

Ron Botran Solera 18Y

Istoria romurilor învechite în Guatemala este puternic legată de numele Botrán, una dintre familiile fondatoare ale Industrias Licoreras de Guatemala.
La mijlocul secolului XX, cinci frați ai familiei Botrán din Burgos, Spania, s-au stabilit în Guatemala. De-a lungul timpului, această familie a reușit să perfecționeze arta producției de rom prin combinarea vechilor tradiții europene - precum sistemul de maturare Solera -, cu utilizarea resurselor locale.

Ron Botran Solera 18 este maturat prin metoda Solera la 2.400 de metri deasupra nivelului mării, în butoaie de stejar alb american noi și carbonizate, folosite anterior la maturarea whisky-ului american și a vinurilor sherry vechi și în final sunt plasate în butoaie de vin porto.

30 alte produse din aceeași categorie: