Vinul este unul senzual şi prezintă un echilibru bun între alcool, aromă şi taninuri. Complexitatea sa este uşor accentuată prin folosirea lemnului de stejar, iar prospeţimea este asigurată de îmbutelierea vinului devreme. Asocieri culinare: aperitive, brânzeturi semitari, pateuri şi deserturi pe bază de fructe roşii.
Magia unui vechi soi autohton, exprimat întrun mod grandios, datorită integrării sinergice cu natura noastră. O experiență mistică de arome primordiale. Complexitate surprinzătoare de fructe negre și condimente, cafea prăjită și ciocolată neagră.
Vin Crama Oprisor - Cabernet Sauvignon. Aspect olfactiv coacaze rosii, capuccino, fragi. Aspect gustativ fructe negre de padure, condimente, cafea
Cupaj de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, limpede, cristalin, rosu rubiniu intens cu reflexii purpurii. Buchet caracteristic soiurilor, intens, persistent si complex: fructe de padure si note de piper verde, lemn de stejar si cafea.Gustul este amplu si ferm, final persistent.
Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc. Garnacha Tintorera este cunoscut pentru culoarea sa profunda si aromele de fructe negre, lemn dulce, espresso si piper. Un vin dens, savuros si bogat in arome.
Rezultatul selecţiei unei parcele mici, cu sol preponderant lutos, Vin concentrat, obţinut din struguri parţial dezhidrataţi, maiestuos și puternic. Culoare roșu intens, impenetrabil. La nas are note de prune, piper și note balsamice. Fabulos, rotund pe palat, cu tanin copt și un final foarte lung.
Frumoasa și-alambicu-s vasecomunicante, fără jgeaburisau tuburi, care să le lasesă circule prin ele, - aburi,fiind: materie volatilă,la care înziditul domnn-are acces și-ți face milă,cum nici prea treaz,dar nici în somn,o vrea pe cea căreia-i cântăun putto la acordeon,ceea ce pare c-o încântăînfășurată-ntr-un cordonazur, ce e, de fapt, eșarfă(cum și,-n...
Fondată în 1729, Bodegas Alvear este una dintre cele mai prestigioase și mai vechi fabrici de vinuri din lume. Este a doua cea mai veche cramă din Spania și cea mai veche din Andalucía. Concentrată pe producerea celor mai bune vinuri din Andaluzia din strugurii Pedro Ximénez, actuala generație a 8-a a familiei susține tradiția stabilită de Diego de Alvear...
Vinul Wine Chocolat a fost lansat recent în piața autohtonă și aduce o noutate importantă și anume această senzație de ciocolată intensă. Cele două variante de Wine Chocolat, demisec și dulce, sunt un adevarat răsfăț al simțurilor și conduc degustătorul spre arome intense de ciocolată amăruie și cacao. Pentru a ajunge la aceste senzații, enologul cramei,...